Условия за ползване

Съдържание

Съдържанието на сайта има за цел да предостави възможно най-изчерпателна и актуална информация, свързана със здравето на детето.

Статиите и материалите, публикувани в сайта, имат информативен характер. Целта им е да дадат обща представа за заболяванията, състоянията на организма, начините на лечение и диагностика. В този смисъл, информацията не може да се ползва като източник или заместител на медицинска консултация. Сайтът не носи никаква отговорност за действия или бездействия, продиктувани от публикуваните на него информация, съобщения и линкове.

Други

Всички материали, публикувани в сайта, са или собственост на “Салвис АД”, или предоставени за ползване единствено за нуждите на сайта „Здраво дете: практическа педиатрия за родители“. Използването на публикуваните материали може да стане само след изричното съгласие на издателя, посочване на източника и добавяне на линк към сайта.

Издателят има право да променя дизайна и услугите, които предоставя, без предварително да известява потребителите за това.

Издателят има правото да отдава с цел продажба в сайтовете си пространство на рекламодатели.

Потребителят има право безплатно да ползва услугите, предоставени от сайта, само за нетърговски цели.

Издателят не носи отговорност за вреди, получени вследствие на публикувана информация, както и за тълкуването на публикуваните материали или достоверността и ефикасността на рекламните материали. Отговорност за съдържанието на рекламните материали носят само и единствено рекламодателите!