Новороденото – епизод 1 от филмовата поредица “Здраво дете”

С огромно вълнение споделяме, че след броени дни ще се състои премиерата на първия филм “Новороденото” от поредицата “ЗДРАВО ДЕТЕ” – нова документална филмова поредица, посветена на здравето и развитието на децата във всяка една възраст. Това е първият по рода си филмов проект в България, фокусиращ се върху тази толкова значима и социална тема.

Идеята се ражда от нас – създателите на онлайн порталa zdravodete.bg и списание “Здраво дете”. Дългогодишният ни опит да информираме българските семейства за здравето на техните деца, ни дава и отправна точка в новия филмов проект.

Документалната поредица “Здраво дете” е режисирана от Петър Вълчев и неговия екип от EQUAL films, които работят активно с едни от най-големите родителски организации у нас.

Информацията във филмите е одобрена от Българската педиатрична асоциация.

Първият филм, с който стартира поредицата – “Здраво дете: Новороденото”, ще запознае българските родители с едни от най-добрите специалисти в областта на педиатрията, ще покаже съвременни медицински практики и ще сподели със своите зрители опита на различни семейства, които застават пред камерата със своите истории и преживявания. Премиерните прожекции на “Здраво дете: Новороденото” ще бъдат на 15 и 16 октомври, в зали 5 и 6 на Cine Grand в Park Center Sofia. Входът за прожекциите е свободен. /Повече за събитието и резервация за него ТУК/

Филмът може да гледате ТУК

Филмът е реализиран с подкрепата на ГлаксоСмитКлайн, Кауфланд, Анафтин бейби, Куикс бейби. Благодарим!