Замръзналото кралство 2 – предпремиера в Cine Grand

За най-запалените фенове на Анна и Елза, предприерно на 21 ноември в Cine Grand не пропускайте Замръзналото кралство 2.

Шест години след като Замръзналото кралство се превърна в световен феномен и с приходи от 1,27 млрд. долара оглави класацията за най-касов анимационен филм на всички времена, Дисни ни канят на ново шеметно и незабравимо приключение в неповторимия, магичен и снежно-приказен свят на Елза и Анна.

В Замръзналото кралство 2, оставили зад гърба си турбулентните събития, разказани в оригиналния филм, двете сестри Елза и Ана, техните приятели и всички в Арендел живеят в хармония. Един ден обаче Елза започва да чува мистериозен повик и не след дълго кралството се оказва в опасност. За да възстанови нарушеното равновесие в дома им, Елза предприема опасно пътешествие далеч на север към източника на повика. Там е скрита древна тайна, която пази ключа за миналото и невероятните магични способности на Елза. Решени никога да не се разделят и заедно да се изправят пред лицето на опасността Анна, Кристоф, Олаф и Свен тръгват по нейните стъпки, готови да се справят с всичко, което предстои.

В Замръзналото кралство Елза се страхуваше, че силите ѝ са прекалено опасни за този свят… В Замръзналото кралство 2 ще се надява, че са достатъчни, за да го спасят. Любимите на деца и възрастни герои се завръщат и ще ни припомнят колко важно е семейството, а този път ще се срещнем и с нови приятели и опасности, които без съмнение ще превърнат Замръзналото кралство 2 в поредния огромен хит на Дисни.

Припомнете си снежната магия, която ще ни завърти в още по-безпощадна вихрушка със Замръзналото кралство 2 в кината от 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D.