Сега четеш
Вълшебни кехлибарени огърлици за мъници

Вълшебни кехлибарени огърлици за мъници

Чували ли сте за кехлибарени огърлици, изработени специално за бебета? Да, има такива, и внимание – те имат лечебни сили.

 

Специално разработените детски кехлибарени огърлици са предназначени за облекчаване на неприятните състояния при никненето на първите зъбки. Кехлибарът е природен аналгетик и когато е в досег с тялото, янтарната киселина се попива от кожата и действа противовъзпалително и успокоително. Балтийският кехлибар се отличава с най-висока концентрация на янтарна киселина (3-8%).

Отличителна черта за детските огърлици е, че са изработени от кръгли полирани кехлибари, като всеки един е отделен от другия с възел, което възпрепятства скъсването и разпръскването. Също така детската огърлица е със специална закопчалка, безопасна за децата. Но все пак, ако искате да се възползвате от силата на кехлибара, винаги имайте едно на ум, когато детето носи подобна огърлица.

Детските кехлибарени гердани са подходящи както за момичета, така и за момчета. Добре е да се носят във възрастта от 3 месеца до 2-3 години – времето, когато растат млечните зъбки.

Виж още

 

 

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

Нагоре