Сега четеш
Инхалациите могат да бъдат приятни за детето

Инхалациите могат да бъдат приятни за детето

Всеки родител познава добре намръщеното лице на детето си при вида на шишенцето капки за нос или на горчивата таблетка лекарство. Как да постъпим именно в тези ситуации, когато мъникът е болен, налага се лечение, а той отказва да го приеме? Съветът в този случай е един – да намерим верния подход и да обърнем поглед към новите методи и средства, които могат да превърнат приемането на лекарствата в едно приятно изживяване за детето. Изживяване без горчиви таблетки, сиропи с тръпчив вкус и капки за нос, които парят и щипят…

Точно такива модерни и високотехнологични продукти за бебета и деца предлага AGU – нов бранд на българския пазар, в основата на който е залегнала една цялостна и съвременна концепция в грижата и отглеждането на децата. Продуктите, носещи марката AGU, са иновативни и част от тях нямат аналог на пазара.

Такъв уникален продукт е AGU Mesh инхалатор – инхалатор от ново поколение, който прави лечебния процес удобен, приятен и изключително ефективен. Новата технология Mesh се базира на действието на активна вибрираща мембрана, която позволява частиците от лекарственото вещество да проникнат дълбоко в белите дробове. Освен това се осигурява максимална концентрация, което е гаранция за ефективно лечение. Инхалаторът е подходящ за лечение на ларингит, фарингит, трахеит, бронхит, бронхиална астма, пневмония.

AGU Mesh инхалатор е най-малкият инхалатор в света – той тежи само 74 г! Работи абсолютно безшумно, което позволява инхалациите да се правят по всяко време, дори и тогава, когато детето спи или се занимава с нещо любимо. Инхалаторът работи както включен в електрическата мрежа, така и на батерии, което го прави мобилен. Има иновативен дизайн и детето може да го използва и само. А какво по-хубаво от това децата да възприемат лечебната процедура като игра?

 

 

* AGU Mesh инхалатор е тестван

в Клиниката по педиатрия към УМБАЛ „Александровска“,

Медицински университет – София,

от екипа на проф. Пенка Переновска.

Виж още

Тестът показва изключителни резултати –

92% удовлетвореност на специалистите.

 

 

 

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

Нагоре