Сега четеш
Дентална клиника от ново поколение отвори врати в София!

Дентална клиника от ново поколение отвори врати в София!

Бъдещето на денталната медицина вече има свой адрес в столицата: Младост 4, до блок 496. Новата клиника Petar Duchev Kids & Dental Care Office е специализирана в две направления: лечение на деца и профилактика на здрави възрастни пациенти. Тя е единствена по рода си не само в България, а и в региона.

“У нас повечето дентални лекари не искат да работят с деца. Защото те са особен вид пациенти – изискват много търпение от страна на специалиста – както към самите деца, така и към техните родители. Често в края на една сравнително лесна манипулация и трите страни остават неудовлетворени и изнервени – сподели д-р Дучев. – Ние решихме да направим нещо различно и да създадем специализирана клиника, в която да лекуваме само деца. А отделно да провеждаме профилактика – само профилактика за здрави възрастни пациенти”, уточни той.

“Преди 7 години, когато започнахме да се занимаваме с лечение на деца, имахме 60 пациента, а сега те са 1200 и се увеличават. Графикът ни в първата клиника беше запълнен за месеци напред и това ни подтикна да разработим този проект”, допълни д-р Дучева. В новата клиника освен отделни стоматологични кабинети, има и операционен блок, оборудван с най-съвременната техника, за да може да се провеждат сложни процедури при деца под медицински сън. “Този метод се прилага при 3 основни групи пациенти – деца между 1 и 5 години, такива със страхов синдром, както и с алергии или придружаващи заболявания. Много често родителите първо се плашат, но когато им бъдат обяснени предимствата и мерките, които взимаме, след това са благодарни, че са избрали да лекуваме децата им по този начин”, разказа д-р Дучева.

Виж още

Новата дентална клиника се намира в близост до Бизнес парк София и разполага с подземен паркинг за удобство на посетителите. Разположена е на 2 етажа с обща площ 1100 кв. м, а инвестицията е в размер на 2,1 млн. лева.

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

Нагоре