Сега четеш
Подарете книга

Подарете книга

Ако искате да подарите детска книжка, която да впечатли малките си читатели с красиви и цветни рисунки, и история, поднесена леко и с хумор, добър избор е поредицата „Ана Ана“ на издателство „Пурко“. Авторите на книжките са сценаристката Доменик Рок и Алексис Дормал.

В историите се разказва за малкото русокосо и рошаво момиченце Ана Ана и нейните приятели – плюшените играчки Зигзаг, Космато топче, Пингпонг, Лиско, Китчо и Гризу, с които измислят какви ли не номера и заедно се борят с трудностите.

Малкото момиченце Ана Ана ни пренася в своя свят на говорещи плюшени играчки, с които забъркват шоколадови експлозии, борят се с тъмното, гонят болестите, четат книжки и правят куп други неща. Дормал и Рок са успели да създадат една малка и красиво изрисувана вселена за децата, в която всичко е толкова реално, колкото и приказно.

От поредицата има вече 7 издадени книги. В началото на декември ще се появи 8-мата история „Шампиони в разхвърлянето“, която ще ни направи още по-големи почитатели на Ана Ана и плюшения ѝ антураж.

Поредицата книги макар и детска, е разкошен подарък и за „големите“ деца – онези, които макар и отдавна пораснали на години, винаги са с отворени сетива за изкуство, лудории и за много любов.

Виж още

По повод приближаващите зимни празници, изд. „Пурко“ е планирало привлекателни промоции, които може да разгледате на сайта им:
https://www.purko.eu/

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

Нагоре