Сега четеш
Искате ли да се запознаете със… светулки

Искате ли да се запознаете със… светулки

Заповядайте в Театър 199 и се потопете в една друга реалност – магична и приказна. Това е възможно с прекрасната постановка „Светулки“, удостоена с Номинация „Икар“ 2018 за куклен спектакъл. Постановката е подходяща за деца на възраст 6+.

Четирима верни приятели се събират една късна вечер през лятото да се позабавляват в градската градинка. Те вече не са деца, но решават да си спомнят как са си прекарвали, когато са били десет годишни. И игрите настават за двете момичета и двете момчета. Както преди, те започват да се надхитрят, надлъгват, надприказват. И от смешка на смешка, от любопитно наблюдение след любопитно наблюдение, светът около тях се превръща в друга, магична реалност. И в нея всичко става възможно – възможно е да си пожелаеш да летиш на вълшебно килимче, или да се запознаеш със светулка, която да те заведе на гости у дома. Всичко е възможно, когато пазим в сърцата си своите истински приятели.

Автор на пиесата е Андрей Филипов. Постановката е дело на Катя Петрова. Сценограф – Петя Караджова. Музика – Христо Йоцов. С участието на: Анна Гостанян, Велислава Маринкова, Ангел Калев, Любомир Желев.

Каква е твоята реакция?
Вълнувам се
0
Глупаво
0
Любов
0
Не знам
0
Щастие
0
Виж коментарите (0)

Остави коментар

Your email address will not be published.

Нагоре